Malmö | Lokgatan 8, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Lokgatan 8
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 450 m²

Sanna Ljungström
sanna.ljungstrom@relier.se
0705-675746

Beskrivning

Precis vid Malmö Centralstation byggs nu kontorshuset Foajén. Perfekt för den som pendlar, hit är det enkelt att ta sig med tåg, buss och cykel.

Här kan stora som små företag utforma sina kontor efter hur de vill arbeta, med en öppen eller rumsindelad planlösning. Samtliga har tillgång till en gemensam terrass högst upp i huset. Helt nybyggt och Well-certifierat för bästa arbetsmiljön. Välkommen på visning!

Omgivning

Kontorshuset Foajén ligger i det mest attraktiva området för kontor idag på Malmös mest centrala läge. Fastigheten ligger precis vid Malmö Centralstation och skapar tillgänglighet till allt. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter. Du kan även ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar.

Kommunikationer

Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man tillgänglighet till det mesta. Stads- och regionbussar stannar vid Malmö C och tågen kan ta dig runt i hela regionen.

Service

Runt Malmö C finns mer än dussintal café- och restauranger. En kort promenad tar dig till Stortorget, Lilla torg och gågatan Södra Förstadsgatan med citys hela utbud av restauranger, service och shopping.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier