Lediga lokaler i Malmö

Relier hjälper dig att hitta lediga lokaler i Malmö

Malmö är en omväxlande stad - perfekt för den som önskar variation i tillvaron. Här finns en otalig mängd av olika typer av lediga lokaler, vad man än ämnar ägna sig åt så kan man känna sig trygg med att det finns en passande lokal för detta i Malmö. Samtidigt som detta är en mångfasetterad stad så är det också en av Sveriges största städer, så utbudet är stort och lägena många. Den som vill hitta lediga lokaler i Malmö kan uppleva att det är svårt att få tag på just det man vill ha eftersom efterfrågan är enorm, men med rätt hjälp går det ofta till slut. Relier har med stor framgång verkat som lokalförmedlare i Malmö sedan år 2009.

Lediga butikslokaler i Malmö

Malmös hjärta, som täcker ett relativt stort geografiskt område i staden, är fullt av mysiga butiker, restauranger, kaféer och annan service. Väldigt mycket folk cirkulerar i staden varje dag, det är ett ljuvligt myller av människor av alla de slag. Att driva butik i Malmö är en dröm för många och att hitta rätt butikslokal kan vara en utmaning eftersom efterfrågan är så stor. Att hitta vilken butikslokal som helst i Malmö City är utmaning nog, och att hitta en med rätt läge, storlek och pris upplevs för många som en total omöjlighet. Men det är det inte! Med hjälp av Relier ligger drömmen om en butik i Malmös hjärta närmre än du tror, och vi tar inget för att hjälpa dig att hitta din lokal. Relier håller aktiv kontakt med såväl fastighetsägare och lokalinhyrda hyresgäster i Malmö och vet när en attraktiv butik är på väg att släppas ut på marknaden.

Limhamn är en lite lugnare del av Malmö, bortom stadens sus och dus, men nära nog för att fortfarande vara en del av Malmö. Vill man ha en butikslokal, eller kanske hyra ett kontor i en lugnare del av Malmö, så är Limhamn det perfekta valet. Här finns gott om bussar som tar en in till centrum på nolltid och inom några år kommer Limhamn att kännas relativt centralt - med tanke på hur snabbt Öresundsregionen expanderar.

Hyllie är ett annat område som växer så det knakar, i likhet med Västra Hamnen som dock har haft några års försprång. Hyllie är det nya Malmö, och den som vill verka i stadens modenaste kvarter hyr ett kontor eller butikslokal just här. Emporia köpcentrum lockar tusentals människor till Hyllie varje dag, så läget är ultimat. Eftersom Hyllie idag är under utveckling finns det stora anpassningsmöjligheter när man letar efter en ledigt kontor eller butik, man får möjlighet att sätta sin egen prägel på sitt kontor eller sin butik utan att gå miste om varken kunder eller läge. Tack vare Citytunneln och närheten till Inre och Yttre ringvägen har Hyllie ett mycket strategiskt läge för kommunikationer i Malmö. Hyllie ligger bara en kvart från Köpenhamn och ett par minuter från Malmö Centrum med tåg.

Västra Hamnen är ett annat tillväxtområde i Malmö - på bara tio år har det gått från att vara ett industriområde till en plats för utveckling för alla möjliga typer av företag. Detta är platsen för dig som vill finnas i ett område som pressar en att hänga med i tiden, och Relier har flera attraktiva lediga lokaler för uthyrning precis här. Den avslappnande miljön vid havet, tillsammans med utvecklingspotentialen som bjuds här, gör Västra Hamnen i Malmö till ett perfekt läge för kontorsverksamhet. I Västra Hamnen finns gott om restauranger, butiker och kaféer, särskilt på mysiga Dockan, samt många andra typer av serviceverksamheter som gör arbetsdagarna så effektiva och trevliga som möjligt. Kommunikationer till andra delar av Malmö samt tågstationen Malmö Central, som snabbt når både Köpenhamn och andra delar av Sverige, finns bara några minuters promenad bort. Västra Hamnen erbjuder ett suveränt läge i Malmö för de företag som söker moderna kontor med effektiva planlösningar - ett framtidsläge.

Relier hjälper dig att finna rätt lediga lokal i Malmö

Lediga kontorslokaler i Malmö

Just kontorslokaler finns det väldigt gott om i Malmö, det finns hela kontorslandskap på många våningar som man kan hyra. Det finns enstaka platser i dessa kontorslandskap som man kan hyra in sig på. Man kan givetvis också hyra mindre, privata kontor i såväl Malmös absoluta centrum som i stadens förorter. Var man vill ha sin kontorslokal brukar bero på några olika faktorer, dels vad man ägnar sig åt och dels vad man har för budget. Standarden på olika kontorslokaler varierar givetvis en del och generellt kan man nog säga att man får mer yta för pengarna ju längre ut från Malmös hjärta man söker sig - å andra sidan har de centrala kontorslokaler i regel mer charm. Vill man sitta i moderna kontorslokaler kan man leta i områden som Västra hamnen eller vid nybyggda Hyllie, medan de gamla, charmiga lokalerna brukar finnas vid Stortorget, Gamla Stan och runt Gustav Adolfs Torg. I Malmö är kollektivtrafiken effektiv så goda kommunikationer finns nästan överallt - givetvis är de bäst i centrum eftersom centrum ger gångavstånd till Malmös Centralstation. Relier hjälper gärna företag som letar efter lediga kontorslokaler i Malmö, och vi tar inget för det.

Vissa företag föredrar att inhysa sig i lokaler längs med Yttre och Inre Ringvägen i Malmö. Här är utbudet också relativt stort. Kommer man utifrån Malmö, från t ex Lund, Trelleborg, Svedala, Staffanstorp eller Vellinge, så är kontorslokaler vid Ringvägen mycket praktiskt, så slipper man ta sig in i Malmö stad och surra varje gång man ska till och från arbetet. Det brukar också finnas god lokaltrafik vid ringvägarna. En annan fördel med att ha kontorslokalen vid någon av ringvägarna är att här brukar finnas gott om gratis parkering.

Lediga industri- och lagerlokaler i Malmö

Fosie, mellan Inre och Yttre Ringvägen, är det mest populära industriområdet i Malmö. I Fosie finns en blandning av många olika industri- och försäljningsverksamheter såsom t ex bilhandel. Andra industriområden i Malmö är Bulltofta, Toftanäs-Bernstorp, Annetorp vid Limhamn, Segevång-Arlöv, Östra Hamnen, Mellersta Hamnen och Oljehamnen. Lokaler för stora lager och logistik finns oftast i hamnarna och i Arlöv, men även längs Yttre Ringvägen och i Fosie.

Vi hjälper dig

Relier i Malmö kan hjälpa dig att hitta just den lediga lokal som passar bäst enligt dina förutsättningar och behov. Oavsett om du söker efter en lokal för butik, kontor, lager, logistik eller industri, och oavsett storlek eller prisnivå, så har Relier verktygen för att finna det du är ute efter. Relier har lediga lokaler i alla av Malmös intressanta stadsdelar, från centrum till periferi, hör av dig till oss idag, så berättar vi mer!