Malmö | Hyllie Stationstorg 6, Butik

Ort: Malmö
Område: Hyllie
Adress: Hyllie Stationstorg 6
Lokaltyp: Butik
Storlek: 204 m²

Sanna Ljungström
sanna.ljungstrom@relier.se
0705-675746

Beskrivning

Välkomna till Hyllie Stationstorg. Med bästa kommunikationsläge ligger denna lokal i bottenplanen på Malmö Arena.

Lokalen har en härlig utsikt över torget. Man når Citytunneln och Emporia med butiker, restauranger och service på ett par minuter. Kontoret är ljust och fräscht med delvis öppen planlösning för ca 10 arbetsplatser. 3-4 mötesrum. Pentry samt 2 toaletter varav en HWC. Väggarna är ljusa och på golvet ligger delvis en diskret matta i ljusgrå kulör. Lokalen kan ej användas för café eller restaurangverksamhet.

Välkomna på visning!

Omgivning

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagsområden. Här finns allt från större huvudkontor till kreativa IT-bolag. Ett stenkast bort finns ett stort utbud av shopping, restauranger och service. Det är enkelt och smidigt att pendla till och från Hyllie, båda med buss och med tåg. Kastrups internationella flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg, och det tar endast 7 minuter till centrala Malmö. I Hyllie planeras parker och grönområden för att ge området en perfekt blandning av natur och modern arkitektur.

Kommunikationer

Hyllie är ett av Malmös mest växande stadsdel bl.a. genom dess strategiskt läge som gör att du har nära till allt. Åk t.ex. till Malmö C på 6 minuter eller till Köpehamns flygplats på 13 min.

Service

I området finns bl.a. Malmö Arena, Malmö Mässan och Emporia. Därav har du ett stort utbud av resturanger och butiker samt närhet till ett flertal hotell.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier