Malmö | Drottningtorget 2, Butik

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Drottningtorget 2
Lokaltyp: Butik
Storlek: 189 m²

Sanna Ljungström
sanna.ljungstrom@relier.se
0705-675746

Beskrivning

På Drottningtorget i Malmö Centrum finns nu en hörnlokal om 189 kvm till uthyrning. Lokalen passar för både butiksverksamhet och kontor. Nära till diverse affärer och transportförbindelser.

I lokalen finns en öppen yta som tidigare använts som butik, ateljé och kontor. Det finns även två toaletter, varav en med dusch, en köksdel och tre ingångar. Ytskikt och golv har renoverats löpande under åren. Lokalen erbjuder god exponering mot både torget samt Norra vallgatan. Stuckaturer, högt i tak samt stora fönster ger lokalen mycket charm. I lokalen finns en hyresfri råkällare som även den är om 189 kvm. Den har tidigare använts som butik, fotostudio och lager. Lokalen är ej lämplig för café eller restaurangverksamhet.

Omgivning

Lokalen ligger på Drottningtorget med promenadavstånd till det mesta i centrala Malmö. Bara några minuters gångavstånd till Malmö Centralstation där ett flertal bussar och tåg kan ta dig runt. Butiker och restauranger finns i alla riktningar i närområdet. På Drottningtorget finns ett antal butiker och restaurangverksamheter. Buss nr 3 stannar precis vid Drottningtorget.

Allmänt

I lokalen finns en öppen yta som tidigare använts som butik, ateljé och kontor. Det finns även två toaletter, varav en med dusch, en köksdel och tre ingångar. Ytskikt och golv har renoverats löpande under åren. Lokalen erbjuder god exponering mot både torget samt Norra vallgatan. Stuckaturer, högt i tak samt stora fönster ger lokalen mycket charm. I lokalen finns en hyresfri råkällare som även den är om 189 kvm. Den har tidigare använts som butik, fotostudio och lager. Lokalen är ej lämplig för café eller restaurangverksamhet.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier