Malmö | Djurhagegatan 13, Kontor

Ort: Malmö
Område: Fosie
Adress: Djurhagegatan 13
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 300 m²

Christopher Thodenius
christopher.thodenius@relier.se
0763-03 79 00

Beskrivning

Ett fantastiskt kontor på Djurhagegatan i Fosie. Kontoret ligger på tredje våningen med trevlig utsikt över det skånska landskapet. Kontoret är 630 kvm men går att delas på till två separata ytor om ca 300 kvm. Lokalerna är i mycket bra skick då fastigheten byggdes ca 2014. Lokalerna har en rumsindelning med 20 st kontorsrum och 3 st större kontorsrum. Dessutom finns två stora mötesrum, två pentry/kök. Kontoret har egen entré och p-platser för 20 st bilar, varav två st med laddstolpe. Ledig nu för snabb inflyttning!

Omgivning

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie.

Kommunikationer

Lokalen ligger på ett superbt läge precis vid Yttre Ringvägen. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt, både till Köpenhamn och mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. Smidig pendling med bil eftersom lokalen har tillhörande parkeringsplatser. I närheten finns även busshållplatser.

Service

På Jägersro Center finns service såsom bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier