Malmö | Baltzarsgatan 25, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Baltzarsgatan 25
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 120 m²

Jennie Hansen
jennie.hansen@relier.se
0736-630029

Beskrivning

En perfekt lokal för er som önskar att synas mitt i Malmö city. Lokalen är idag anpassad för vårdverksamhet. Det finns idag en reception, tre besöksrum, ett förberedelse för OP-rum och ett OP-rum. Möjlighet till anpassning för kontorsverksamhet finns. Det finns ett pentry placerat avskiljes längst in i lokalen med lugnt läge mot gården och det finns två toaletter.

Omgivning

Fastigheter ligger mitt i Malmö city precis i närheten av trevliga promenadstråk. Närhet till gågatan där man finner allt från bankkontor och postombud till kaféer, restauranger och livsmedelsbutiker.

Kommunikationer

Gångavstång på bara ett par minuter till Malmö Centralstation där det finns både tåg-och bussförbindelser till hela regionen. I närheten finns också en station för Malmö by bike där man kan hyra cykel som gör det smidigt att transportera sig inom staden.

Service

Det centrala läget ger närhet till det mesta: I Malmös stadskärna finns det shoppingkvarter, och köpcentret Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken och livsmedelsbutik. Längs gågatan finns det ett stort utbud av olika restauranger.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier