Malmö | Arenagatan, Kontor

Ort: Malmö
Område: Hyllie
Adress: Arenagatan
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 10000 m²

Sandra Bjurestad
sandra.bjurestad@relier.se
0735-405646

Beskrivning

Intill Malmö Arena kommer det under närmsta året att växa fram en ny fastighet som kan erbjuda ytor även till vårdinriktade bolag, utöver de klassiska kontorsytorna. Den totala uthyrningsbara ytan utgörs av ca 10 000 kvm fördelat på flera plan. Här erbjuds butiksyta i bottenplan, och kontor- alt. vårdytor från 400 kvm i högdelen med fantastisk utsikt från upp till elfte våningen.
Ett helt våningsplan utgör ca 1650 kvm vilket skapar möjligheten för det stora företaget att sitta ca 100 anställda på ett plan. Inflyttning beräknas till Q3 2021. Parkering finns i huset.
Fastigheten angränsar till Malmö Arena samt Malmö Arena Hotell. Här kan hyresgästerna njuta av dagens lunch samt möjlighet att boka större konferenslokaler och övernattning för gäster och besökare.

Kommunikationer

Det är enkelt och smidigt att pendla till och från Hyllie, båda med buss och med tåg. Kastrups internationella flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg, och det tar endast 7 minuter till centrala Malmö.

Service

I området finns bl.a. Malmö Arena, Malmö Mässan och Emporia. Därav har du ett stort utbud av resturanger och butiker samt närhet till ett flertal hotell.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier