Malmö | Ångbåtsbron 1, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Ångbåtsbron 1
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 3025 m²

Sanna Ljungström
sanna.ljungstrom@relier.se
0705-675746

Beskrivning

På Ångbåtsbrons får ditt företag möjlighet att själva forma den tillvaro som ni vill ha. Alla våningsplan har ett behagligt ljusinsläpp med en oslagbar utsikt över sund och stad. Öppna och flexibla kontorsytor finns mellan 313- 3 025 kvm fördelade enligt våning 3: 795 kvm, våning 4: 1 520 kvm, våning 5: 710 kvm (313 + 397) där företaget själv kan vara med och forma efter behov. Parkeringsplatser finns tillgängligt runt fastigheten. Ångbåtsbron har fullt utrustade konferensrum och även terrasser på flera våningar som skapar en möjlighet för anställda att ta en paus och varva ner till ljudet av vågorna mot kajen.

Är det här din nya arbetsplats?

Omgivning

Vill ditt företag sitta med Malmös bästa utsikt över Öresund? Ångbåtsbron ligger fem minuter från centralstationen och den fantastiska utsikten över sundet och närheten till vattnet förgyller fastigheten. Nyhamnen är ett av Malmös mest spännande områden med stora framtidsplaner.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i närområdet. Närhet till Centralstationen med kontinuerliga buss- och tågavgångar till hela Skåne och även Kastrup, Köpenhamn. Smidigt och enkelt att ta sig till motorväg med bil. Fastigheten är belägen på gångavstånd från Dockan och Västra hamnen där serviceutbudet är stort i form av restauranger, caféer och butiker.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier